Trendit ja inspiraatio
Syksyn kehystrendit
Aurinkolasimuoti 2024
Aurinkolasimuoti 2024

Silmälasimuoti 2024: matalaa, ylisuurta ja monikulmaista 

Haluatko tietää, millaiset pokat muotitietoinen silmälasien käyttäjä valitsee tänä syksynä ja talvena? Silmäaseman valikoimasuunnittelija ja optometristi Paula Autio kartoitti uusimmat silmälasitrendit ja löysi neljä nousevaa teemaa. 


“Syksyn 2024 ja talven 2025 silmälasimuodin ytimessä ovat 2000-luvun alun matalat kehykset, ylisuuret silmälasit, monikulmaisuus ja läpikuultavat värisävyt”, Autio luettelee. Sesonkia kuvaa myös erilaisten tyylien kirjo: muotitalojen mallistoissa näkyy niin räväkkyyttä, minimalismia, muhkeaa pehmeyttä kuin kulmikasta särmää.   


Katso Paulan poiminnot kauden trendikehyksistä ja sovita niitä verkkokaupassamme.

Muhkeaa lämpöä ja Y2K-retrovaikutteita

Kauden monipuolisia silmälasitrendejä yhdistävät muhkeus ja lämpö. Paksut ja läpikuultavat asetaattikehykset sopivat täydellisesti pörröisen villapaidan kaveriksi hyggeilyyn. Hehkuvan punaisten sävyjen paluu parrasvaloihin saa unohtamaan viiman ja viileyden.


Syksy ja talvi tuovat tullessaan myös tuulahduksia menneiltä vuosikymmeniltä. Naisten ja miesten silmälasimuoti haikailee takaisin vuosituhannen optimistiseen alkuun. Isovanhempien arkistojakin kannattaa yhä kaivella, sillä 70-luvun silmälasit ylisuurilla metallisilla ja muhkeilla muovikehyksillä ovat taas in.

Tutustu kauden uutuuksiin ja sovita virtuaalisesti
KATSO JA SOVITA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä?
Titaaniset silmälasikehykset sopivat myös allergikolle
Titaaniset silmälasikehykset sopivat myös allergikolle
Titaani on varma valinta kaikille, jotka etsivät kestäviä mutta kevyitä silmälasikehyksiä. Lisäksi titaani on puhdas materiaali, joka ei aiheuta silmälasien käyttäjälle nikkeliallergiaa.
Linssien ostajan opas
Linssien ostajan opas
Omaa tyyliä ilmentävät kehykset ovat tärkeä osa uusia silmälaseja, mutta näkemisen laatuun vaikuttavat kaikkein eniten linssien monenlaiset ominaisuudet. Linssien ostajan oppaasta löydät tärkeimmät tiedot linssityypeistä sekä linssien pinnoitteista, lisäominaisuuksista, materiaaleista, hinnasta, valmistuksesta ja huollosta.
Aurinkolasimuoti 2024 – Silmäaseman trendikatsaus
Aurinkolasimuoti 2024 – Silmäaseman trendikatsaus
Tämän kauden aurinkolasimuoti on jännittävien äärimmäisyyksien juhlaa. Trenditietoinen valitsee muhkeat ja pehmeälinjaiset, matalat tai geometriset kehykset.
Katso kaikki artikkelit