Tietoa silmäleikkauksista
Silmäsairaaloiden leikkauslaitteet ovat tarkkoja ja turvallisia
Silmäsairaaloiden leikkauslaitteet ovat tarkkoja ja turvallisia
Silmäsairaaloiden leikkauslaitteet ovat tarkkoja ja turvallisia
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Laserkirurgiaa entistäkin tarkemmin ja miellyttävämmin

Laserkirurgisia operaatioita eli taittovirheleikkauksia tehdään pääsääntöisesti alle 45-vuotiaille asiakkaille, jotka haluavat eroon silmälaseista. Silmäaseman silmäsairaaloissa tehdään valtaosa Suomen laserleikkauksista ja käytössä on erilaisia leikkaustekniikoita, joista kullekin asiakkaalle valitaan esitutkimuksen perusteella juuri hänen silmilleen parhaiten sopiva menetelmä. Teknologian jatkuvasti kehittyessä Silmäasema ottaa etunenässä käyttöön uusimpia menetelmiä ja laitteita – ensimmäisenä Suomessa myös VisuMax 800 -laserleikkauslaitteiston, jolla tehdään jo leikkauksia Helsingin ja Tampereen silmäsairaaloissa.

Uudella laitteistolla leikkaus on nopeampi, sillä silmän laserointiaika lyhenee jopa kolmasosaan aiemmasta, eli 10–8 sekuntiin. Myös laseroinnin keskeytymisen riski on pienempi.

”Potilaan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että toimenpide on entistäkin helpompi ja miellyttävämpi. Myös näön toipuminen operaation jälkeen on vielä vähän nopeampaa”, linjaa lääketieteen tohtori, silmäkirurgi Juha Lehtosalo Silmäasemalta.

”VisuMax 800 -laitteisto soveltuu laserleikkausten tekemiseen sekä läpättömällä SMILE-menetelmällä että FemtoLasik-läppämenetelmällä. Laserointi pystytään asemoimaan vieläkin paremmin, mikä helpottaa isojen hajataittojen korjausta”, Lehtosalo kertoo.

Leikkaavan lääkärin näkökulmasta uusi laserleikkauslaitteisto on pienempi ja kätevämpi. Kirurgia avustavat ominaisuudet, kuten automaatiorobotiikka, lisäävät entisestään toimenpiteen tarkkuutta ja turvallisuutta.

”Kaikki silmäsairaaloissamme käytössä olevat leikkauslaitteistot ovat tarkkoja ja turvallisia”, Juha Lehtosalo muistuttaa. ”Teknologiaa kehitetään koko ajan tälläkin saralla ja laitteistoihin tehdään vähittäisiä parannuksia. Ne eivät välttämättä ole suuria vallankumouksellisia harppauksia, vaan toimintaa edelleen parantavia pienempiä askeleita, jotka tekevät silmäleikkauksista entistäkin tarkempia, turvallisempia ja potilaille miellyttävämpiä. Uuden laitteiston myötä saamme tällaiset laserleikkausteknologian uusimmat edistysaskelet käyttöömme päivittäisessä leikkaustoiminnassamme.”

Saksalaisen Zeissin kehittämä VisuMax-teknologia on ollut käytössä jo noin 10 vuoden ajan. Silmäasema on ensimmäisenä Suomessa hankkinut uuden sukupolven VisuMax 800 -laitteiston Helsingin ja Tampereen silmäsairaaloihinsa.

Tutustu tarkemmin silmien laserleikkaukseen.

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia
Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.
Silmäleikkauksen pelko on normaalia mutta riskit hyvin pieniä
Silmäleikkauksen pelko on normaalia mutta riskit hyvin pieniä
Silmätautien erikoislääkäri ja dosentti Antti Viljanen kohtaa silmäleikkausta pelkääviä asiakkaita työssään päivittäin. Kysyimme häneltä, mikä silmäleikkauksessa useimmin pelottaa ja miten hän rauhoittelee riskeistä huolestuneita.
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun
Silmien laserleikkaus tekee liikunnasta monin verroin huolettomampaa. Ammattiurheilijat kuten Leijona-kiekkoilija Mikko Lehtonen tietävät, miten haastavaa liikunta voi olla silmälasien ja piilolinssien käyttäjälle. Myös vapaa-ajan liikkujan nautinto kärsii, kun silmälasit ovat tiellä tai piilolinssit ärsyttävät silmiä.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit